Book en tid

Tips og tricks til dit nytårslook (Del 1)

Tips og tricks til dit nytårslook (Del 1)
28/12/2017 Kimia Bahari

Tips og tricks til dit nytårslook (Del 1)

Bliv klar til nytår med makeupartist Kimia

Mit navn er Kimia og jeg er den nye marketingsassistent hos Cosmo. Som tidligere makeupartist og tøjdesigner, har jeg mange gode tips og tricks indenfor skønhed og styling. Dem vil jeg glædeligt dele ud af, så du også kan få gavn af mine erfaringer.

For om få dage er det nytår (jubiii), og vi kan se frem til endnu en sjov aften i selskab med skønne mennesker (og champagne!). Meeeeeen nytårsaften kan også give anledning til lidt stress for “man skal jo finde den HELT rigtige kjole”

Den skal helst fremhæve dine flotte former, men stadig efterlade en del til fantasien. Og hvad med skoene? Ikke nok med at de skal matche i farve, hvilket i sig selv kan være et job for MacGyver,  men de skal samtidigt være tilpas behagelige, så du kan danse hele natten.

Ja, ingen har sagt, at det er nemt at være kvinde. Men min fornemmeste opgave i dag og på lørdag er, at aflaste dig, så du har mindre at bekymre dig om. Derfor deler jeg ud af mine tips, til hvordan du forbereder dig til nytårslooket.

 

Her er 3 trin, du skal følge for at blive klar til på søndag.

For at opnå en smuk makeup, er det alfa og omega at huden er glat og ensartet. Dette opnår du ved at peele, og tilføre din hud en masse fugt. Herinde hos Cosmo sværger vi til vores mini “fire & ice behandling”, som jeg og alle mine kollegaer udfører inden enhver fest. Denne hjemmebehandling laver vi med Beauté Pacifique’s Exfoliering (peeling), efterfulgt af IS Clinical’s Hydra Cooling Masque (fugt). Dette sæt kan købes hos Cosmo til og med lørdag d. 30/12. Så du kan sagens nå det endnu.

 

Eksfolér

Eksfolieringen fjerner døde hudceller, og gør hudens overflade glattere og finere. Hvis man ikke peeler huden, sætter makeuppen sig i de døde hudceller (som ofte bliver forvekslet med tør hud), og resultatet er en ujævn og i værste fald “kaget” ansigtsmakeup.

 

Bonus tip

Ved at peele din hud får du også mere ud af dine dyre sera og cremer, da peelingen medvirker til at produkterne bedre kan trænge igennem din huds overflade.

 

Fugt

Ved at bruge en fugtmaske holder din makeup bedre, da hunden er mættet med fugt. Det gør bl.a. at makeuppen ikke “suges” ind i huden. Fugt giver også din hud mere vitalitet og udstråling, som vil skinne igennem bag makeuppen.

Undgå læbestifter med en rød undertone, da disse vil få dine tænder til at synes gullige. Gå istedet for en læbestift med en blå undertone, da dette vil få dine tænder til at fremstå hvidere.

En flot makeup falder lidt til jorden, hvis frisuren ikke helt følger trop. Men ingen frisure er smuk, hvis selve håret er tørt og trist (det er værst hvis du har langt og farvet hår!).

 

Hårmaske

Som med huden, har håret også stor gavn af fugt. Brug derfor en hårmaske i dit tørre hår, og lad den sidde i minimum 30 minutter, inden du går i bad. Fordel masken fra rod til spids og også i hovedbunden, da en velplejet hovedbund modvirker skrøbelige hårstrå, og bidrager til et flottere fald.

Jeg kan varmt anbefale Elvitals gule hårmaske, da denne har et højt indhold af glycerin, og derfor effektivt binder fugten til håret. (…Og så er den super billig, hvis budgettet er brugt på julegaver!).

 

Bonus tip

Bland 1 spise ske honning i din hårmaske, hvis du ønsker mere blankt hår. Honning giver nemlig dit hår en masse glans. Du kan også lave din egen hårmaske ved at blande en moden banan med 1 spiseske honning og lidt olivenolie. Hvis du ikke lige har en moden banan derhjemme, kan du bl.a. bruge yoghurt, æg eller avocado istedet. Listen er lang! (…Og noget af det kan lyde lidt ulækkert, men det er fantastisk for dit hår).

 

Få flere tips og tricks på lørdag

 

Jeg anbefaler virkelig, at du følger disse anvisninger, for med en flot hud og gennemplejet hår er du allerede kommet rigtig langt med dit nytårslook.

På lørdag giver jeg dig en guide til, hvordan du styler dit hår og mestrer din makeup på selveste dagen.

 

De kærligste hilsener

 

Kimia Bahari,

Marketing assistent

Cosmo Laser & Skønhedsklinik

Kommentar (0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Gratis Konsultation

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Konsultationen varer ca. 20 min.

BOOK HER