Book en tid

Rynker og slap hud – Kan en laserbehandling hjælpe?

Rynker og slap hud – Kan en laserbehandling hjælpe?
14/10/2013 Kimia Bahari

Rynker og slap hud – Kan en laserbehandling hjælpe?

Jeg er en 37 årig kvinde. Jeg har fra barn af lidt meget af atopisk eksem. I årevis har jeg brugt kortision creme blandt andet i ansigtet.

Dette har resulteret i en meget tynd og sart hud. Og en masse rynker/ slap hud i ansiget.

Ville det være en løsning for mig at prøve jeres laserbehandling…og ville jeg kunne tåle det?

Svar af Læge David Benjamin

Brugen af steroid cremer giver forskellige grader af bivirkninger og nogle kan behandles, andre kan ikke.

Jeg foreslår at du kommer ind til en konsultation. Så kan jeg give dig bedre rådgivning om, hvad jeg kan gøre for dine rynker og slappe hud.

Mvh. Læge David Benjamin

Kommentar (7)

 1. Mig 6 år siden

  Hej,

  Jeg er 36 år. Kan skin tightning senere hen give endnu mere slap hud? Så den kommer til at hænge mere (på nogen) altså er der bare en lille bitte risiko for det?

  • Annette Roesbjerg 6 år siden

   Hej
   En skin tightening vil ikke give dig slap hud på længere sigt. Tværtimod.
   Behandlingen stimulerer hudens collagen og collagenproduktion, desuden har den en opstrammende effekt på løs hud, ved at få elastin fibrene i huden til at trække sig sammen. Dette vil ikke kunne forværre huden status, det vil snarere udskyde ældningen, og dermed også den slappe hud lidt.
   Jeg håber det er svar nok på dit spørgsmål, eller er du meget velkommen til at ringe herind til en sygeplejerske på tlf. 35394400 og få uddybet svaret yderligere.
   Med venlig hilsen
   Cosmo Laser & Skønhedsklinik

  • Annette 5 år siden

   Kære Rashid
   Nej det er der ikke nogen risiko for. Tværtimod. Skin tightening er en behandling der stimulerer collagenen i din hud, så den bliver spændstigere og strammes op. Men alderen kan fortsat gøre sit til, at huden bliver mere slap.
   Bedste hilsner
   Cosmo

 2. mee 5 år siden

  Hej Jeg er pige på 19 år. Jeg har fået dybe smile rynker, har os rynker på hals, og har prøvet forsklige creme, men synes ikke rigtig det virker, Hvad skal jeg gøre? Vil en laser behandling virke?

  • Annette Roesbjerg 5 år siden

   Kære Salwa
   Du skal komme ind til os og få en gratis konsultation hos een af vores sygeplejersker. De kan give dig den helt rigtige rådgivning omkring hvad vil virke. Du booker bare en konsultation til laserbehandling her på vores website. Vi glæder os til at se dig. Hilsen Cosmo

 3. alice 1 år siden

  Hejsa
  jeg vil rigtig gerne høre om nogle af jeres laserbehandlinger kan bruges til at afhjælpe/forbedre tunge hænge øjenbryn?

  • Forfatter
   Kimia Bahari 1 år siden

   Kære Nada,

   Det var et godt spørgsmål. Ja, det kan vi med vores Matrix RF laserbehandling (også kaldet ‘Hudforfinelse og Arreduktion’). Denne behandling går ind og aktiverer kollagenproduktionen i huden og derved kan der skabes et let løft. Du kan også overveje vores Botox-brynløft-behandling, evt. kan du supplere disse med hinanden for størst effekt.

   Dog skal det siges, at hvis dine øjne er meget tunge og der er meget slap hud på dine øjenlåg, eksempelvis, kan dette ikke fjernes, men let forbedres. Jeg vil anbefale dig at komme ind til en gratis konsultation, så vi kan vurdere hvordan vi bedst kan hjælpe dig 🙂

   Kh. Kimia – Cosmo Laser

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Gratis Konsultation

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Konsultationen varer ca. 20 min.

BOOK HER