Book en tid

Derfor vil man af med tatoveringen

Derfor vil man af med tatoveringen
11/06/2017 Kimia Bahari

Derfor vil man af med tatoveringen

Et lille hjerte på hånden kan virke som en alletiders ide…

Men når ham (eller hende) som var i tankerne, da man fik hjertet lavet, ikke længere er i ens liv, ja så er det tid til tatoveringsfjernelse!

Ca. hver 5 dansker fortryder deres tatovering med det samme eller efter noget tid.

 

De 3 mest almindelige grunde til tatoveringsfjernelse

 

#1 – Du kan ikke længere identificere dig med det tatoveringen afspejler.

Måske har du været en del af et socialt fællesskab, hvor tatoveringen var med til at understrege dit tilhørsforhold. Nogle år senere kan det være vigtigt enten af private eller arbejdsmæssige årsager, at lægge distance til den periode af dit liv.

Det kan også være at tatoveringen, knytter sig til en særlig person, som ikke længere har så fremtrædende en plads i dit liv. Derfor ønsker du at fjerne billedet, der i sin tid blev lavet for, at understrege det nære bånd I havde.

 

#2 – Tatoveringens motiv og placering er gået af mode.

Tatoveringsmoden er lige så omskiftelig som al anden mode, og det der i 2005 virkede som en VIRKELIG fin ide, kan nemt være blevet kikset og smagløst når vi skriver 2017.

Oftest kan vi fjerne en tatovering helt. I andre tilfælde kan vi med få behandlinger lysne tatoveringen så meget, at du kan få lavet et såkaldt “cover up” bestående af et nyt flot og tidssvarende motiv.

 

#3 – Udførelsen af tatoveringen er utilfredsstillende

I takt med at tatoveringer er blevet allemandseje, er masser af nye tatovører startet op. Nogle er dygtige og har kvalitetsudstyr til deres rådighed. Andre er knap så professionelle, og det der skulle have været drømmetatoveringen, er måske blevet til hade tuschen.

Det kan også være, at tatoveringen giver dig hudkløe, udsle eller andre gener, som gør at den må fjernes. Allergiske reaktioner grundet tatoveringer er desvære ganske normalt for rigtig mange danskere.

 

Gratis uforpligtende konsultation

Er du i tvivl om prisen på at få fjernet din tatovering, eller har du spørgsmål om behandlingen?

Så book en tid til gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores læger eller kosmetiske sygeplejersker med speciale i tatoveringsfjernelse. Det koster ikke noget, du får af vide hvordan din personlige tatovering kan behandles, og hvor meget det vil koste.

 

De bedste hilsner

 

Regitze

Kosmetisk sygeplejerske

Cosmo Laser & Skønhedsklinik

PS: For at gøre dit forløb endnu mere trygt, har vi en behandlingsgaranti, der gælder for sorte tatoveringer. Har vi ikke fjernet din tatovering efter 8 behandlinger, så betaler Cosmo for alle efterfølgende behandlinger i op til 2 år indtil den er væk

Kommentar (0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Gratis Konsultation

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Konsultationen varer ca. 20 min.

BOOK HER