Book en tid

Det er slut med at skjule dele af din krop…

Det er slut med at skjule dele af din krop…
18/12/2018 Kimia Bahari

Det er slut med at skjule dele af din krop…

Du behøver ikke længere trække i den langærmede trøje, lange bukser eller strømpebukser, bare fordi du er ked af – eller ikke længere kan identificere dig med – din tatovering.

Hos Cosmo kan vi hjælpe dig af med dine fejl-tatoveringer – meget effektivt og i meget trygge rammer. Vi udfører nemlig tatoveringsfjernelse med markedet bedste laserteknologi, PicoWay og behandlingen udføres af erfarede kosmetiske sygeplejersker.

Pris- og behandlingsgaranti

Vi tilbyder prisgaranti på vores tatoveringsfjernelse. Dette betyder, at hvis du mod forventning kan dokumentere billigere vejledende pris på tatoveringsfjernelse udført med samme PicoWay laserteknologi, giver vi dig differencen retur. Vores prisgaranti gælder på Sjælland og maks. 30 dage efter behandlingen er udført.

Desuden får du også behandlingsgaranti hos os, som gælder alle sorte tatoveringer. Hvis du efter 8 behandlinger ikke er kommet af med din tatovering bliver du tilbudt gratis behandlinger af den behandlede tatovering i helt op til 2 år.

Dette siger bare lidt om hvor effektiv og fantastisk tatoveringsfjernelse med PicoWay laser er.

Det bedste tidspunkt at starte på

Hvis du også er træt af at skulle dække din tatovering til familiearrangementerne, på jobbet eller stranden om sommeren, så har jeg godt nyt til dig. Hvis du starter nu, kan du nemlig nå at få reduceret din tatovering bemærkelsesvist, inden vejret igen skifter og ufrivilligt tvinger dig i den kortærmede og shorts.

50 % på tatoveringsfjernelse

Til og med mandag d. 31. december 2018 får du 50 % på tatoveringsfjernelse. Du kan vælge at købe lige så mange behandlinger, du ønsker. Du skal regne med en behandling hver 4. uge i begyndelsen af dit forløb. I takt med din behandlede tatovering reduceres, vil der gå længere tid imellem dine behandlinger.

Bemærk, at dit køb blot senest skal være benyttet d. 31. december 2019.

 

Overvejer du tatoveringsfjernelse?


Hvis du går og overvejer at få fjernet din tatovering, så book en personlig og gratis konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Den personlige konsultation er helt uforpligtende og vil vare ca. 20 minutter. Her kan du stille alle dine spørgsmål omkring vores tatoveringsfjernelse, høre om vores pris- og behandlingsgarant.

Du kan booke din konsultation online, eller ringe ind på tlf. 35394400, hvis du ønsker hjælp til din booking.

 

Har du spørgsmål?

Hvis du sidder inde med spørgsmål omkring tatoveringsfjernelse, så tøv ikke med at give os et kald på tlf. 35394400.

Vi sidder altid klar til at tale med dig 🙂

Hav en fortsat dejlig dag,

Denise,
Kosmetisk sygeplejerske
Cosmo Laser

Dyr december? Har du haft en december med en masse juleindkøb (og en masse selvforkælelse), så husk at vi tilbyder rentefri finansiering hos Cosmo. Læs mere om dette her!

Kommentar (0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Gratis Konsultation

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Konsultationen varer ca. 20 min.

BOOK HER