Book en tid

Absolut sidste chance for at få 50 % på tatoveringsfjernelse

Absolut sidste chance for at få 50 % på tatoveringsfjernelse
30/04/2018 Kimia Bahari

Absolut sidste chance for at få 50 % på tatoveringsfjernelse

Absolut sidste chance!

Du har hele måneden haft muligheden for at få halvdelen af din pris på tatoveringsfjernelse forærende. Men lige om lidt er chancen væk. For når klokken slår 24.00 i nat vil behandlingen være tilbage til fuld pris.

> Køb tilbuddet med det samme, så du sikrer dig rabatten!

 

Behandlingsgaranti

Husk, at vi har behandlingsgaranti på alle sorte tatoveringer! Det betyder, at hvis din tatovering ikke er væk efter 8 behandlinger, så betaler Cosmo for alle efterfølgende behandlinger i op til 2 år.

> Læs mere om vores behandlingsgaranti og tatoveringsfjernelse her

 

Behøver du liiiidt mere info? Spørg os

Hvis du stadig sidder med et par spørgsmål her på falderebet eller har behov for hjælp til at finde din personlige pris, så tøv endelig ikke med at spørge os.

Du kan ringe til os på 35394400 frem til kl. 20.00 i dag. Du kan også sende en besked til os på vores Facebook side, eller skrive en mail til daniela@cosmolaser.dk

 

Spar 50 % frem til midnat

Frem til kl. 24.00 i nat giver vi dig halv pris på tatoveringsfjernelse med den nyeste og mest effektive teknologi på markedet. Her kan du se alle vores vejledende priser og din tilbudspris (som kun gælder til og med kl. 24.00) hér:

> Køb alle dine behandlinger til halv pris i vores online shop her!

 

Book en gratis konsultation

Du kan sagens købe dine behandlinger, uden du har været til en gratis konsultation. Men husk at book din konsultation forud for din første behandling. Hvis du fortryder efter din konsultation, eller bliver erklæret uegnet til behandling, så får du naturligvis dine penge tilbage.

Du kan booke din konsultation online eller ringe ind til klinikken på tel. 35394400 – jeg og mine kollegaer står klar til at hjælpe dig. Husk at tilbuddet ender til midnat!

 

Kristine
Kosmetisk sygeplejerske
Cosmo

PS: Hvis du drømmer om at få fjernet din tatovering, men økonomien ikke er til det. Så husk at Cosmo tilbyder rentefri finansiering i samarbejde med Sparxpres. Læs mere her

Kommentar (0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Gratis Konsultation

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Konsultationen varer ca. 20 min.

BOOK HER