Book en tid

Kan du huske disse ‘klassikere’?

Kan du huske disse ‘klassikere’?
23/07/2018 Kimia Bahari

Kan du huske disse ‘klassikere’?

Jeg har gravet de største klassikere frem

…Og nej, det er ikke musik, jeg taler om.

Jeg taler om de gode gamle tatoveringsklassikere.

Vi husker dem sikkert allesammen. (Selvom størstedelen af os nok gør alt for ikke at mindes om dem).

Der var tribals, nummerpladen og sømands-ankeret. For ikke at glemme en eller anden eks-kærestes navn og så selvfølgelig den geniale ‘carpe diem’ klassiker.

Måske du selv har én (eller flere) af disse ‘klassiske’ tatoveringer. Måske er du glad for dem. Måske ikke. Men faktum er, at flere og flere i dag fortryder deres tatoveringer og ønsker at få dem fjernet. Læs videre og hør hvorfor og få et gensyn med de gamle klassikere.

Vi fjerner tidernes største tatoveringsklassikere

Selvom fortsat mange får lavet nye tatoveringer, oplever vi som sagt en stigning i kunder, der ønsker at få deres gamle tatoveringer fjernet. Årsagerne er typisk dårlig udførelse, livsstilsændring såsom karriereskift eller bare ren fortrydelse. Jeg har kigget Google’s arkiv igennem og fundet de allerstørste klassikere frem til dig… Det føles næsten helt nostalgisk.

#1 – Nummerpladen
Denne husker jeg helt tydeligt. Alle pigerne havde dem i 00’erne, hvor lavtaljede bukser flatterede denne tattovering helt perfekt. Gad vide om højtaljede bukser egentligt er kommet på mode som en modreaktion til denne trend? 😉

#2 – Tribal
Tribals, åh tribals.. Hvad skal jeg dog sige.. (andet end at den godt kan fjernes..)!

#3 – ‘Carpe Diem’
‘Carpe Diem’ tatoveringen er jo egentligt en meget sød og livsbekræftende tatovering – modsat mange andre (host host..). Men den tog desværre overhånd og endte med at blive en mega trend, som døde ud lige så hurtigt, som den blev poplulær.

#4 – Navnet på en (eks)-kæreste
Der findes (næsten) ikke noget bedre end kærlighed og nyforelskelse. Vi har alle sammen prøvet det. Men desværre er livet bare ikke altid helt så tilregneligt og forhold går itu. Heldigvis kan vi hjælpe dig med at slette fortiden bare lidt.

#5 – Sømands-ankeret
Trenden med sømands-ankeret startede faktisk lidt i undergrunden, hvor ægte sømænd altid var tatoveret. Desværre faldt denne trend lidt til jorden igen, da mænd (og kvinder), der aldrig i deres liv havde været nær havet, begyndte at markere deres kroppe med sømands-inspirerede tatoveringer. (Så bliver man lidt træt…)

HALV pris på tatoveringsfjernelse

Til og med tirsdag d. 31. juli 2018 kører vi kampagne på tatoveringsfjernelse. Dvs. at du i øjeblikket kan købe alle de behandlinger, du kunne tænke dig til 50 %. Du skal blot være opmærksom på, at du skal have haft dine behandlinger inden d. 30. november 2018.

>> Køb tatoveringsfjernelse til HALV pris hér.

Hvis du er i tvivl omkring, hvor mange behandlinger, du skal bruge, finder du mere information omkring tatoveringsfjernelse hér.

Her finder du prisoversigten over tatoveringsfjernelse med laser:

Op til 2 cm – før 550 kr. – NU 275 kr.
Op til 3 cm – før 850 kr. – NU 425 kr.
Op til 5 cm – før 1.050 kr. – NU 525 kr.
Op til 8 cm – før 1.250 kr. – NU 625 kr.
Op til 12 cm – før 1.650 kr. – NU 825 kr.
Op til 17 cm – før 2.450 kr. – NU 1225 kr.
Op til 25 cm – før 3.100 kr. – NU 1550 kr.

Hvis du har svært ved at bedømme, hvor stor din tatovering er, kan du prøve at følge vores lille nedenstående guide.

>> Køb tatoveringsfjernelse til kampagnepris hér.
>> Læs mere om tatoveringsfjernelse hos Cosmo hér.

Book en gratis konsultation hos Cosmo

Har du en tatovering, som du måske ikke lige helt er så glad for, så book en personlig og gratis konsultation hos mig eller en af mine kollegaer. Hos Cosmo er vi førende indenfor både sikkerhed og kvalitet af vores behandlinger. Vi benytter nemlig Danmark’s bedste udstyr – Picoway – til tatoveringsfjernelse, som altid bliver udført af en kosmetisk sygeplejerske eller læge.

Konsultationen varer ca. 20 minutter og er helt uforpligtende. Så hvis du går og er lidt utilfreds med en (eller flere) af dine tatoveringer, så book din tid hurtigt og nemt online. Du er også altid velkommen til at ringe til os på tlf. 35394400 og lade os hjælpe dig med din booking.

Håber du har nydt din meget varme mandag.

De bedste hilsener,

Louise,
Kosmetisk Sygeplejerske
Cosmo Laser


P.S. Netop nu har vi også kampagne på pigmentforandringer, karsprægninger og 3-i-1 hudforyngelse, hvor du lige nu får 33 %. Du finder kampagnerne hér! Men HUSK alle kampagnerne gælder slutter tirsdag d. 31. juli 2018.

Kommentar (0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Gratis Konsultation

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Konsultationen varer ca. 20 min.

BOOK HER