Book en tid

Pas (godt) på din krop!

Pas (godt) på din krop!
07/06/2019 Kimia Bahari

Pas (godt) på din krop!

Der er forskel på tatoveringsfjernelse.

Undersøg dine muligheder.

Før du siger ja!

 

Vidste du:

At der er mange behandlingsmuligheder, når det kommer til tatoveringsfjernelse.

Og at det “forkerte” valg kan have alvorlige konsekvenser for dit resultat og ikke mindst helbred.

Hvis du overvejer at få fjernet din tatovering, så læs videre og få den information, der er nødvendig for, at du kan træffe det mest sikre valg for dig.

Tatoveringsfjernelse – Hvilke muligheder har jeg?

Først og fremmest findes der laser og non-laser behandlingsmuligheder, når det gælder tatoveringsfjernelse. Der er fordele og ulemper ved dem begge. Disse har jeg listet for dig her:

Non-laser tatoveringsfjernelse

Der findes primært tre non-laser muligheder: Mælkesyrebehandling, kirurgisk behandling og hudslibning.

Fordele & ulemper – Mælkesyrebehandling:
Der findes ingen fordele ved denne metode udover, at den er billig. Der er stor risiko for, at der opstår sårdannelser og efterfølgende dannelser af arvæv.

Dette er blandt andet blevet belyst i udsendelsen ”Under huden på tatoveringsbranchen” af Operation X på TV2 der viste billeder af flere mennesker som er blevet skamferet med denne behandlingsform.

Fordele & ulemper – kirurgisk behandling:
Hele tatoveringen fjernes med ét snit og derfor kræver det kun 1-2 behandlinger for et pænt resultat.

Dog kan det kun anvendes på meget små tatoveringer, og er derfor ikke en løsning ved større tatoveringer. Der vil desuden altid komme et ar, hvor tatoveringen er blevet fjernet.

Fordele & ulemper – hudslibning:
Der er ingen fordele ved at anvende denne metode til at få fjernet din tatovering. Metoden fungerer kun til små tatoveringer, men teknikken medfører en stor risiko for ardannelse, infektion eller misdannelse af huden.

Laser tatoveringsfjernelse

Fordele & ulemper: Laseren kan både fjerne store og små tatoveringer og passer derfor til alles behov. Afhængigt af hvilken laser du behandles med, kan synlige resultater opnås hurtigt og skånsomt.

Der er dog en del parametre, som har stor indflydelse på laserens evne til at fjerne din tatovering.

Disse parametre er blandt andet:

• Størrelsen: Er din tatovering meget stor kan den være vanskelig at fjerne og en stor belastning for kroppens immunsystem, da store mængder af blækpartiklerne skal transporteres ud af din krop.

• Farverne: Farven på din tatovering afgør oftest, hvor svær den vil være at fjerne igen. Sorte tatoveringer er de nemmeste at fjerne. Indeholder den mange forskellige farver, er den sværere.

• Blækken: Blæk af dårlig kvalitet vil gøre det væsentligt sværere at fjerne din tatovering fuldstændigt.

• Dit helbreds tilstand: At få fjernet en tatovering stiller krav til dit immunsystem. Du skal derfor være sund og rask, hvis det skal være forsvarligt at påbegynde et behandlingsforløb.

• Din hudtype: Er du en hudtype 4 (lys brun), 5 (mørk brun) eller 6 (sort) skal du være ekstra opmærksom, inden du påbegynder et forløb, da behandlinger på mørke hudtyper kan føre til en forbrænding.

Få din tatovering vurderet

Hvis du går og overvejer, at få fjernet en tatovering, men er i tvivl om din tatovering kan behandles med laser, så book en gratis konsultation og hør nærmere. Her vil du bl.a. få din tatovering vurderet af en af vores kosmetiske sygeplejersker, som vil veljede dig i dit eventuelle forløb.

>> Jeg vil gerne booke en gratis konsultation

Du kan også ringe ind og få hjælp til din booking på tlf. 35394400.

Ha’ en dejlig søndag,

Lena,
Kosmetisk sygeplejerske
Cosmo Laser

PS. T.o.m. søndag d. 23. juni 2019 har vi kampagne, hvor du kan spare 25 % på tatoveringsfjernelse. Se dine priser her!

Kommentar (0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Gratis Konsultation

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Konsultationen varer ca. 20 min.

BOOK HER