Book en tid

3 ting jeg aldrig går på kompromis med, når jeg laver Botox behandlinger

3 ting jeg aldrig går på kompromis med, når jeg laver Botox behandlinger
01/05/2017 Kimia Bahari

3 ting jeg aldrig går på kompromis med, når jeg laver Botox behandlinger

Det her betyder noget!

Jeg hedder Anne-Mette, og jeg er kosmetisk sygeplejerske hos Cosmo Laser og Skønhedsklinik. Jeg laver mange forskellige typer behandlinger her i klinikken, men den behandling som folk ubetinget er mest nysgerrige omkring, er Botox.

Mange forveksler Botox og filler, og tror f.eks. at man får store læber af Botox. Det gør man ikke!

Botox reducerer rynker meget effektivt, ved midlertidigt at mindske de nerveimpulser der giver overdrevne muskelsammentrækninger, og som fører til rynker og linjer både nu og på længere sigt.

Hvis din Botox bliver lavet af en professionel behandler med æstetisk sans, så er der sjældent nogen der vil opdage, at du har fået det lavet. Men behandlingen vil på diskret vis give dig et mildere, friskere og diskret yngre udseende.

Botox er altså især god til linjer og rynker i øvre ansigt, som f.eks. bekymringsrynker mellem øjnene, pandelinjer eller kragetæer.

>> Du kan læse mere om Botox behandlingen her

 

3 vigtige ting når jeg laver Botox behandlinger:

 

#1 – Din sikkerhed.

Sundhedsstyrelsen har nogle skrappe regler for, hvem der må lave Botox behandlinger, og du kan være helt sikker på, at du udelukkende møder specialuddannede læger og sygeplejersker hos Cosmo Laser & Skønhedsklinik.

Inden du kommer til Botox behandling hos mig eller en af mine kollegaer, vil du altid have mødt en af vores speciallæger til en konsultation, hvor I sammen gennemgår din medicinske historie. Hvis du kan godkendes til injektion med Botox, skal der gå 48 timer, før du kan blive behandlet, så der ikke er noget “hovsa” over beslutningen.

 

#2 – Rådgivning.

Når jeg laver Botox, tager jeg altid udgangspunkt i kundens ønsker. Der er ikke noget værre end at få “påduttet” en behandling, man ikke er interesseret i. Omvendt bliver jeg i nogle tilfælde også nødt til, at punktere nogle forvetninger.

Hvis du er 45 år, kan jeg sandsynligvis ikke få dig til at ligne en på 20, og det vil jeg egentlig heller ikke. For resultatet vil hverken være naturligt, pænt eller diskret.

Hos os er idealet ikke Hollywood fruer, men at du naturligt og diskret, bliver den bedste version af dig selv. Du kan stole på vores faglighed og rådgivning, og trygt læne dig tilbage, når vi sammen har lagt en plan for din behandling.

 

#3 – Resultat.

Jeg er selvfølgelig optaget af, at mine kunder opnår det bedst mulige resultat. Lige præcis derfor elsker jeg at lave Botox. Det er MEGET sjældent at kunderne ikke kommer tilbage. Langt de fleste bliver super glade for deres behandling. Nogle vedligeholder behandlingen 3-4 gange om året, og andre kigger forbi en gang om året, f.eks. før en større begivenhed, eller når de vil forkæle sig selv lidt ekstra.

Det gode ved Botox er, at virkningen kommer stille og roligt et par uger efter behandlingen, og klinger af igen efter 3-6 måneder. Det er altså ikke sådan at du “pludselig” ser anderledes ud, eller at du vågner op en morgen, og (igen) har fået dine rynker tilbage over natten.

 

Er du nysgerrig?

Hvis du gerne vil vide mere om Botox, og blive klogere på hvordan vi kan hjælpe dig, så vil jeg meget gerne byde dig velkommen til en gratis og ganske uforpligtende konsultation hos en af vores speciallæger.

Lige nu, har vi bl.a. ledige tider til i dag d. 1/5, d. 6/5, d. 15/5 og d. 22/5. Du kan booke din gratis konsultation online, eller ved at ringe til os på 35394400.

Overvejer du en Botox behandling, så kan det godt betale sig, at blive konsulteret i denne måned. Hele maj sparer du nemlig 25 % på din Botox behandling.

>> Læs mere om Botox og se alle priserne her

 

Brug for hjælp?

Mine kollegaer og jeg sidder som altid klar på tlf. 35394400. Ring til os mandag-torsdag fra kl. 08.00 – 20.00, fredag fra 08.00-18.00 eller lørdag 09.00-15.00. Du kan også altid fange os på Facebook.

Vi besvarer gerne alle dine spørgsmål eller hjælper med at booke tider.

 

Fortsat rigtig god dag!

 

Solrige mandagshilsner

Anne-Mette

Kosmetisk sygeplejerske

Cosmo Laser & Skønhedsklinik

 

PS: Du kan læse meget mere om behandling med Botox her. I hele maj måned sparer du 25% på din Botox behandling! >> Book din gratis konsultation nu!

Kommentar (0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Gratis Konsultation

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Konsultationen varer ca. 20 min.

BOOK HER