Book en tid

Er filler mon noget for dig?

Er filler mon noget for dig?
03/06/2017 Kimia Bahari

Er filler mon noget for dig?

Hvad enten du har “problemer” som mørke rande under øjnene, eller du bare ønsker et boost for at fremhæve dine kinder eller læber, så kan filler hjælpe.

Filler en gel, som består af 98 % vand og 2 % hyaluronsyre. Begge elementer er noget som kroppen producerer i forvejen, og derfor kommer filler så tæt på et naturligt produkt som muligt.

Hvis du er interesseret i at vide, om det DU ønsker at få fixet, kan klares med filler – så læs med her:

 

Guide til fillerbehandlinger!

 

1 – Bekymringsrynker

Mellem øjnene kan der opstå en eller to lodrette streger, populært kaldet “bekymringsrynken” eller “11-tallet”. Botox er normalt anbefalelsesværdigt til at fjerne bekymringsrynker, men hvis du ikke vil have Botox, eller dine bekymringsrynker er meget dybe, så er filler en rigtig fin løsning.

 

2 – Tåretrug

Både kvinder og mænd får et tyndere fedtlag i ansigtet med alderen. Et af de første steder det bliver tydeligt er under øjnene, hvor der kan komme en lille fordybning. Samtidig bliver de fine vener mere tydelige, hvilket gør at man får mørke rander. Det kan medføre at du ser træt ud, selvom du slet ikke er det. Fænomenet kaldes “tåretrug”, og kan i mange tilfælde afhjælpes ved at sprøjte en lille smule filler ind i området ved øjnene, så man igen får en frisk udstråling.

 

3 – Kindben

Med alderen mister du volume i ansigtet, primært fedt faktisk. Du vil opleve at din hud mangler styrke, fylde og spændstighed. Det kommer oftes til syne i området omkring kinderne. Men ved at lægge filler ind langs kindbenene genskaber vi de ungdommelige høje kindben, og samtidig får du et (mindre) løft i området omkring næsefløjene. Her har man ofte en linje, som med alderen kan blive meget dyb og give et bulldog-lignende udtryk, som de færreste er glade for. Når vi løfter kinderne, reduceres denne linje, og hele ansigtet ser diskret yngre og friskere ud.

Er man ung, og egentlig bare søger et mere markeret, smallere eller karakteristisk ansigt, så kan behandling af kindben med filler være en super god løsning.

 

4 – Fra næse til mund

Den linje som går fra næse til mund kaldes de nasolabiale linjer. De er helt naturlige, men de kan med alderen blive så dybe at man i afslappet tilstand, kan se vred og træt ud. En lille smulle filler lagt ind her, kan give et rigtig flot løft. Mange af mine kunder er super glade for denne behandling.

 

5 – Rygerrynker

Rygerrynkerne også kaldet “hønserøv” ses både hos rygere og ikke-rygere. Det er betegnelsen for de rynker der stråler ud fra læbekanten hele vejen rundt om munden. De kan give et tørt og strikst look. Derfor er der også mange, især kvinder, der er super glade for at blive hjulpet af med dem.

 

6 – Smilerynker

Smilerynkerne er de huller, som opstår i kinderne når man smiler. Ej at forveksles med smilerynkerne eller “kragetæerne” omkring øjnene. Hos langt de fleste, er smilerynker ganske charmerende. Men nogle er faktisk rigtig kede af de store huller. Det kan også være linjer, der permanent har sat sig fast i området omkring kinderne. Med en smule filler, kan de jævnes ud, samtidig med at huden boostes til selv at producere den fugtgivende hyaloronsyre.

 

7 – Mundvige

Munde er fra naturens side meget forskellige. Munde er også rigtig vigtige, når vi aflæser kropssprog – og her er en nedadvendt mundvige en topscorer, hvis man skal tegne et surt ansigt. Med lidt filler kan vi løfte mundvigene, så de ikke længere hænger nedad, hvilket kan gøre en stor forskel i det samlede førstehåndsindtryk af dit ansigt.

 

8 – Læber

Flade læber, små læber, asymetriske læber, skæve læber. Læber kommer i alle størrelser og former, hvilket er charmerende. Når vi behandler læber hos Cosmo Laser & Skønhedsklinik, så sker det derfor altid med respekt for læbernes oprindelige form. Vi elsker de naturlige resultater, hvor læberne får tilføjet lidt fylde og struktur – uden at gå på kompromis med det naturlige look.

 

Skal vi kigge på DIT ansigt?

Lige nu sidder mine kollegaer og jeg klar til at konsultere dig. Med udgangspunkt i dit ansigt og dine ønsker, laver vi en uforpligtende plan og et prisoverslag for din fillerbehandling. Du kan booke din konsultation online eller ringe til os på 35394400, så hjælper vi dig med at finde en tid. Resten af juni måned sparer du 25% på din filler behandling.

>> Læs mere om filler og se vores priser.

Er du allerede konsulteret hos os, kan du booke en tid til behandling i en af vores 2 klinikker. Kan du ikke få tid hos Cosmo – City så er der ledige tider hos Cosmo – Trianglen på Østerbro. Book online eller ring til os på 35394400.

 

Rigtig god pinse!

 

Varm hilsen fra

 

Malene

Kosmetisk sygeplejerske

Cosmo Laser & Skønhedsklinik

 

PS: Lige nu sparer du 25% på de populære filler behandlinger. Book din gratis og uforpligtende konsultation og hør hvad vi kan gøre for dig!  Læs også om mulighederne for rentefri finansiering.

Kommentar (0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Gratis Konsultation

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Konsultationen varer ca. 20 min.

BOOK HER