Book en tid

Hvad er det liiiiige kollagen er og hvorfor er det vigtigt?

Hvad er det liiiiige kollagen er og hvorfor er det vigtigt?
04/07/2016 Kimia Bahari

Hvad er det liiiiige kollagen er og hvorfor er det vigtigt?

Jeg har stillet mig selv det spørgsmål mange gange.

Og nu vil jeg dele svaret med dig.

Altså, når huden bliver ældre, så dannes nye hudceller langsommere, samtidig med at de bliver mere skrøbelige, end de tidligere har været. Det gør at huden bliver mere tør, tyndere, slap og bliver rynket.

Jeg har tegnet et lille billede, som viser opbygningen af din hud. Så giver det måske mere mening.

I dermis, som også kaldes ”læderhuden”, dannes der 2 meget vigtige fibre:

1) Den ene er kollagen, som giver huden styrke.

2) Den anden er elastin, der sørger for, at huden er elastisk.

Den dårlige nyhed er: at rynker opstår, blandt andet fordi dannelsen af kollagen og elastin mindskes med alderen. Derudover så nedbrydes kollagen og elastin med UV-stråler fra solen, det er derfor, at det er yderst vigtigt at bruge solcreme, hvis du vil undgå rynker og slap hud.

Den gode nyhed er: at man kan gøre noget ved det! Ved hjælp af en laserbehandling kan man booste kollagen og kollagenproduktion, så huden og bindevævet strammes op omkring kinder, kæbe og hage.

Smart ik?

 

Behandlingen hedder “Skin Tightening”

Det er jo HELT normalt, når man med alderen begynder at få lidt mere slap hud i og omkring ansigtet og for nogen er det bare en naturlig del af det, at blive ældre.

For andre, kan det være noget som generer spejlbilledet hver dag.

Hvis du er én af dem som har det sådan, så vil et kollagen boost med vores Skin Tightening behandling kunne hjælpe dig.

 

Hvad er det helt præcist behandlingen kan?

Jo ser du, Skin Tightening er en laserbehandling, hvor laseren kombinere bi-polar radiofrekvens med lys og opvarmer hudens væv inden for et bestemt område, hvilket giver opstramningen.

For at gøre det helt enkelt, betyder det egentligt bare, at laseren er i stand til at stimulere din produktion af kollagen i huden og dermed opstramme hud og bindevæv. Behandlingen er især effektiv, når det handler om at reducere løs hud under hage, hals og på kæben. Du kan egentlig blive behandlet alle steder på kroppen, men de mest populære områder er i ansigtet samt ved hals og bryst.

Du kan læse mere om behandlingen her.

 

Genoptag din hverdag efter 40 minutters behandling

Behandlingen tager ca. 30 minutter og er ikke smertefuld (hvis du spørger vores kunder). Du kan naturligvis opleve lidt ubehag, men det høre nu til småtingsafdelingen. Når behandlingen er slut, kan du tage make-up på og genoptage dagens aktiviteter. Det er en rigtig god ide at undgå direkte eller indirekte varme i dagene efter behandlingen (så er det jo godt vejret er en blandet pose bolsjer i øjeblikket). Men efterfølgende kan du fint opholde dig i solen, så længe du bruger en god solcreme – helst faktor 50, men faktor 20 går også.

Et lille tip for at øge effekten: Det er en rigtig god ide at supplere behandlingen med en god anti-age creme for at få det optimale resultat. Vi har et stort udvalg af effektive produkter fra bl.a. Beauté Pacifique og iS CLINICAL Skincare. Spørg gerne vores personale om vejledning.

 

Få 3 behandlinger for 2 behandlingers pris

Hvis du booker din tid eller køber tilbuddet online inden fredag d. 29 juli 2016, så får du en behandling gratis – du sparer hele 33 %.

Her kan du se nogen af de mest populære kombinationer og tilbudsprisen for 3 behandlinger

3 x Ansigt inkl. Kæbelinje: Nu 3.290 kr. (normalpris 4.935 kr. – spar 1.645 kr.)

3 x Hals, hage og decolleté: Nu 4.990 kr.  (normalpris 7.495 kr. – spar 2.495 kr.)

3 x Begge områder: Nu 6.990 kr. (normalpris 10.485 kr. – spar 3.495 kr.)

 

Vil du høre mere om behandlingen og tilbuddet

Så book en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores dygtige sygeplejersker.

Konsultationen tager ca. 20 minutter, hvor du vil få mulighed for at blive klogere på behandlingen, få besvaret alle dine spørgsmål og få vurderet om behandlingen er relevant for dig.

Du kan booke din gratis konsultation her eller ringe til os på 35 39 44 00.

 

Med venlig hilsen

Sarah Crone

Direktør hos Cosmo Laser & Skønhedsklinik

PS: Hvis du skal have en ekstra smuk hud over sommeren så start dit behandlingsforløb allerede nu. Book en gratis konsultation i juli og kom igang.

Kommentar (0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Gratis Konsultation

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Konsultationen varer ca. 20 min.

BOOK HER