Book en tid

Læs hvordan Simone, Jesper og Anita blev hårfri

Læs hvordan Simone, Jesper og Anita blev hårfri
11/05/2016 Kimia Bahari

Læs hvordan Simone, Jesper og Anita blev hårfri

Mød Simone, Jesper og Anita.

De har alle vidt forskellige aldre, job og historier.

Men de har tre ting til fælles:

# 1 – De er hæmmet af uønsket hårvækst.

# 2 – De er trætte af den daglige barbering.

# 3 – De har sagt nej tak til uønsket hårvækst og får derfor permanent hårfjerning med laser hos Cosmo.

Nu har du mulighed for at høre deres historier og få svar på, hvorfor de valgte at få permanent hårfjerning og hvilken betydning, det har haft for dem.

 

Simone – 29 år

”Jeg havde tænkt over permanent hårfjerning i en længere periode, da jeg møder en veninde, som har fået det gjort. Hun fremviste uhyre pæne resultater og virkede overvældende glad, for at have fået behandlingen. Hun havde fået lavet behandlingerne i sit hjemland Kina, så hun kunne ikke anbefale et sted. Derefter gik jagten ind på et sted, som jeg følte jeg kunne stole på, indtil en anden henviste mig til jer, hvorfor Cosmo så blev valgt efter en god og betryggende konsultation.

Efter 3 behandlinger er jeg tydeligt begyndt at se pletter, hvor jeg er helt hårfri og øvrige steder virker hårvæksten ikke så kraftig som tidligere. Den vigtigste forskel for mig (når jeg er helt færdig), er at jeg ikke længere skal tænke over, om jeg kan vise mig frem i sommerkjole eller bikini med bekymringen om, hvornår det nu var jeg havde barberet/vokset mig sidst. Jeg har haft en tendens til indgroede hår omkring bikiniområdet, så dem glæder jeg mig meget til at slippe for.

Som nævnt er jeg ikke helt færdig, men foreløbigt har jeg været meget tilfreds med mit forløb hos Cosmo. Malene har været min behandler, og hun har været meget god til at fortælle om, hvad jeg kan forvente, hvilket gør det hele trygt. Endvidere er jeg meget begejstret for, at der tages billeder før hver behandling. Det giver en god tryghed. Det er ikke smertefrit og alligevel ser jeg frem til hver behandling og ikke mindst til min bikiniferie til sommer, hvor hårvækst bliver min sidste bekymring.”

 

Jesper – 47 år

“Jeg har længe overvejet permanent hårfjerning, og så stod Cosmo og manglede en model. Jeg har altid syntes at hårvækst, daglig barbering og især de små stubbe efterfølgende, har været irriterende.

Det var lidt grænseoverskridende for mig, men jeg er så glad for, at jeg gjorde det. Det har betydet at jeg er sluppet af med alt besværet omkring den daglige barbering og ikke mindst sparet en masse tid, og det er jeg virkelig glad for. Jeg føler mig langt mere hygiejnisk.

Jeg er meget tilfreds med mit forløb hos Cosmo. Jeg har haft mange forskellige sygeplejesker og jeg har følt mig tryg hos dem alle sammen. Det har alt i alt været en meget positiv oplevelse og jeg vil til enhver tid anbefale Cosmo som klinik, hvis du skal have permanent hårfjerning. Man føler sig virkelig tryg i deres hænder.”

 

Anita – 49 år

”Jeg opdagede, at jeg med alderen og hormonforandringer, fik flere synlige og mørke hår ved hage og overlæbe. Jeg var ked af, at jeg ofte skulle fjerne dem med pincet eller skraber. Det har virkelig gjort meget for mig og mit selvværd at få behandlingen. Nu behøver jeg ikke tænke på at huske at fjerne hårene eller tænke på, om de er synlige, for nu er de væk.

Jeg er yderst tilfreds med min laserbehandling mod uønsket hårvækst. Man føler sig i meget trygge hænder og pigerne er meget professionelle hos Cosmo. Jeg kan varmt anbefale andre at tage springet til en hårfri hverdag.”

 

Vil du være den næste succeshistorie?

Er du hæmmet af uønsket hårvækst, træt af den daglige barbering og er du ligesom Simone, Jesper og Anita også klar til at gøre noget ved det?

Så får du nu en ekstraordinær mulighed, for at komme i gang og samtidig spare op til 50 %. Frem til søndag d. 15. maj har vi nemlig kampagne på permanent hårfjerning.

 

Betal for første område, få andet område gratis!

Du kan spare op imod 2000 kr. pr. behandling. Der er frit valg på alle hylder, når det handler om hvilke områder, som du vil have behandlet. Alle behandlingsområderne og priserne kan du se her. Når du udregner din personlige pris, så husk, at du skal betale for den dyreste behandling, mens det billigste område er gratis.

 

Køb nu – book senere

Vores tilbud skal købes online inden søndag d. 15. maj kl. 20.00. Det tager blot få minutter, hvis du følger denne guide:

1 – Besøg vores online gavekortshop her

2 – Vælg den kombination som passer dig. Hvis den ikke er tilgængelig så indtaster du det beløb, som din ønsket behandling koster. Antallet af behandlinger for at opnå et permanent resultat ligger mellem 6-10. Du er derfor velkommen til at købe mere end én behandling. Du ganger blot beløbet op.

3 – Besøg din indkøbskurv.

4 – Betal med dit kreditkort.

 

Så snart du har købt gavekortet, indløser vi det og noterer beløbet du har købt for i din journal, så kan du blot booke en tid til konsultation og behandling, når det passer dig. Du modtager ikke en bekræftelse på dit køb, men så snart betalingen er gennemført, får vi besked om dit køb. Fortryder du dit køb efter du har været til konsultation, får du pengene tilbage.

 

>> Ja tak, jeg vil gerne købe nu og spare op til 50 %

 

Sig farvel til uønsket hårvækst. En gang for alle.

 

PS: Husk at vores tilbud kun er gældende 5 dage endnu. Derefter skal du betale op mod 2.000 kr. mere for dine behandlinger. Køb nu inden det er for sent!

Kommentar (0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Gratis Konsultation

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Konsultationen varer ca. 20 min.

BOOK HER