Book en tid

Mød Mark som fik lavet permanent hårfjerning

Mød Mark som fik lavet permanent hårfjerning
17/04/2017 Kimia Bahari

Mød Mark som fik lavet permanent hårfjerning

Grænsen er hårfin!

Jeg tror at de fleste, både mænd og kvinder synes at hår er naturligt, karakterfuldt og maskulint! Men mange mener nok også, at hårene gerne må stoppe igen. F.eks. synes de færreste om hår på ryggen eller en tilgroet nakke!

 

Nu skal du møde Mark …

Han er en travl forretningsmand, som besøgte mig hos Cosmo Laser og Skønhedsklinik for første gang i vinteren 2016. Mark fortalte mig, at han rejser verdenen rundt og møder rigtig mange forskellige mennesker hver dag. Det er derfor vigtigt for ham altid se præsentabel ud! For ham indebærer det skjorte og blazer, et friskklippet hår og et veltrimmet skæg!

 

Men som hos mange andre mænd der ofte går til frisøren, så kommer de små hår i nakken temmelig hurtigt tilbage, ligesom at en skarp skægkant kan være svær at holde. Derfor valgte Mark at få fjernet disse hår permanent inde hos mig i klinikken.

 

” Jeg tror at alle mennesker har en eller anden ting ved dem selv eller deres daglige rutiner, som de gerne ville være foruden. For mit vedkommende er det barbering af hårene i nakken og skægkanten. Det er livet simpelthen for kort til, så derfor valgte jeg at gøre noget ved det ” – Mark

 

Nu kan du se med når jeg behandler Mark, og høre hans ærlige opfattelse af forløbet hos mig og Cosmo Laser & Skønhedsklinik. Se videoen her (har du ikke lyd på, så tryk på “CC” for at få undertekster)

 

Det er super populært

Det er ikke kun Mark som er glad for sit resultat. Hver dag behandler jeg mænd for uønsket hårvækst og især områder som ryg, nakke, skuldre og ansigt er populære. Mange tror fejlagtigt at permanent hårfjerning kun er for kvinder. Men mænd er ofte rigtig gode at behandle, fordi deres hår er mørke og grove!

 

Få en gratis vurdering!

Hvad enten du er kvinde eller mand, så er du meget velkommen til at booke en gratis og uforpligtende konsultation hos mig, eller en af mine dygtige kollegaer. Det var lige præcis sådan Marks forløb startede.

Her snakker vi om dine hår, gennemgår et eventuelt behandlingsforløb, og du får oplysninger om pleje før og efter din laserbehandling, et prisoverslag, samt mulighed for at stille spørgsmål.

 

Spar masser af penge lige nu!

I april måned har vi et kanon tilbud på permanent hårfjerning. Du får 50% rabat på dine behandlinger ved køb af mindst 2 områder. For Marks vedkommende var de to områder; skægkant og nakken. Men der er utal af andre kombinationer såsom ryg og skuldre eller bryst og overarme. Er du kvinde er bikinilinje og armhule eller underben og overlæbe ret populær.

Du kombinerer selv, som det passer dig, og du kan selvfølgelig også vælge mere end 2 områder, og stadig få 50 %. Du kan købe så mange behandlinger du vil – og bruge dem når det passer dig!

>> Se alle priser og områder du kan få behandlet her

 

Giv lyd hvis vi kan hjælpe dig!

Mine kollegaer og jeg sidder som altid klar på 35394400 til at hjælpe dig. Vi holder påskelukket i dag, men ring endelig til os ml. kl. 08.00 – 20.00 fra imorgen til og med torsdag. På fredag kan vi træffes fra kl. 08.00-18.00 og på lørdag kl. 09.00-15.00. Du kan også altid fange os på Facebook (også selvom det er påske)

 

Jeg håber at se dig til konsultation eller behandling snart.

 

Fortsat god påske!

 

Louise

Kosmetisk sygeplejerske
Cosmo Laser & Skønhedsklinik

 

Ps: Permanent hårfjerning med 50% rabat. Køb minimum 2 områder og skær halvdelen af prisen. Book tid til konsultation her – eller bestil tid her hvis du allerede er konsulteret!

Kommentar (0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Gratis Konsultation

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Konsultationen varer ca. 20 min.

BOOK HER