Book en tid

Om Cosmo

OM COSMO LASER

Kosmetiske behandlinger – i trygge og sikre rammer – er noget vi gerne vil tilbyde alle danskere.

KORT OM
COSMO LASER

Hos Cosmo har det – fra første dag, været vores mission at ændre kulturen omkring kosmetiske laser, filler og botoxbehandlinger.

Vores vision

Der har været – og stadig er – tabuer omkring kosmetisk laser. Det synes vi er ærgerligt, da vi med over 58.000 behandlinger siden 2009, og en tilfredshedsrate på 96% ved at vores behandlinger ikke bare forandrer det ydre – men også i høj grad hjælper mennesker til at blive den absolut bedste udgave af sig selv.

Vores vision er, at kosmetiske behandlinger i trygge og ordentlige rammer er noget alle danskere skal have råd til. Samtidig skal kvaliteten og sikkerheden være førsteprioritet. Vi behandler derfor kun med det nyeste og bedste udstyr der findes på markedet.

I klinikken arbejder vi med etisk og moralsk omtanke iht. at bevare og bibeholde den naturlige skønhed hos hver og en af vores kunder.

Vi gør derfor en dyd ud af, at guide dig ærligt igennem en forventningsafstemning i din gratis konsultation, så du får det resultat, du går og ønsker dig.

Du kommer derfor ikke til markant at ændre udseende, så din omgangskreds ikke længere kan kende dig, men vores kunder siger at deres venner og familie bemærker deres friskere udseende uden måske at kunne sætte en præcis finger på, hvad der har gjort forskellen.

Du kommer derfor ikke til markant at ændre udseende, så din omgangskreds ikke længere kan kende dig, men vores kunder siger at deres venner og familie bemærker deres friskere udseende uden måske at kunne sætte en præcis finger på, hvad der har gjort forskellen.

Kvalitet og sikkerhed

Cosmo er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed til at udføre kosmetiske behandlinger. Det er din sikkerhed for, at vi lever op til alle lovkrav.

Alle vore behandlere, som er specialuddannede kosmetiske sygeplejersker eller læger, deltager løbende i træningsprogrammer og kurser, både internt og eksternt, for altid at være up-to-date med de nyeste behandlingsformer og teknikker i branchen.

Vi lever naturligvis op til Styrelsen for Patientsikkerheds strikse forskrifter om uddannelse og registrering for kosmetiske behandlinger men har, ovenpå disse, tilføjet et ekstra niveau som vi kalder Cosmo Verificering.

Csomo-verificeringen er med til at sikre, at uanset hvilken behandler du møder i Cosmo, er du i de absolut tryggeste hænder. Alle er ensartet trænet når det kommer til behandlinger og kundeservice. Dette betyder, for dig som kunde, at du vil opleve en høj faglighed og sikkerhed i alle former for behandlinger.

Cosmo Academy

Vi starter hold på Cosmo Academy flere gange om året, hvor vi uddanner i filler, Botox og laserbehandling.

Læs mere om Cosmo Academy her.

Franchisetager i Cosmo

Går du med en drøm om at blive selvstændig kosmetisk sygeplejerske?

Læs om at blive franchisetager hos Cosmo her.

Job hos Cosmo

Kosmetiske sygeplejersker søges til Cosmo Laser, København

Nu har du muligheden for at blive en del af vores fantastisk passionerede team

Vi søger lige nu timelønnede aspiranter til at hjælpe vores dygtige sygeplejersker i en travl klinik.

Så er du selv sygeplejerske og som minimum registreret hos Styrelsen for patientsikkerhed i én eller flere af følgende laserbehandlinger; permanent hårfjerning, karsprængninger og milde rynker – så er det muligvis dig vi leder efter.

Det er en stor fordel at du har erfaring med behandlinger fra lignende stilling, og kundekontakt i det hele taget.

Du skal være selvstændig og moden, og du skal have lyst til at udvikle dig sammen med Cosmo indenfor det vi er de bedste til, nemlig laserbehandlinger. Vi er blandt de førende klinikker inden for kosmetiske laserbehandlinger, og vi holder os hele tiden skarpt ajour med den kontinuerlige udvikling af ny teknologi og viden på området.

Cosmo tilbyder både laser og injektionsbehandlinger, samt frugtsyrebehandlinger. Vores spidskompetence er at kombinere alle disse spændende behandlinger til det bedste forløb for den enkelte kunde – og vi søger sygeplejersker som har lyst til at udvide deres horisont indenfor netop dette område.

 

Dine arbejdsopgaver vil være ;

 

 • Konsultationer og forundersøgelser
 • Salg, rådgivning og kundeservice
 • Behandling med laser til; hudopstramning, fedtreduktion, fjernelse af rynker, karsprængninger, solskader, akne og akne ar, uønsket hårvækst, tatoveringer. Derudover injektionsbehandlinger med ikke-permanent filler, samt Botox
 • Vi forventer at du er indstillet på videreuddannelse

 

Krav ;

 • Du er uddannet kosmetisk sygeplejerske med min. 1 registrering i laser hos Styrelsen for patientsikkerhed
 • Brænder for salg og kundeservice
 • Er imødekommende, smilende og professionel
 • Er nysgerrig og brænder for personlig og faglig udvikling

 

Vi tilbyder ;

 • Timelønnet stilling (10-20 timer om ugen)
 • Arbejdstiderne vil primært ligge eftermiddag/aften og weekender
 • Løn efter kvalifikationer

 

Vi afholder samtaler løbende – er du interesseret eller har yderligere spørgsmål, så send mail med ansøgning til mie@cosmolaser.dk

 

Vores produkter

Hos Cosmo finder du professionel rådgivning om de bedste og mest aktive produkter til din hudpleje. Alle kender vist det scenarie, hvor man endnu en gang har købt sig fattig i hudplejeprodukter der ikke virker på andet end overtrækket i banken.

Vi har et motto der hedder less is more hvad angår hudpleje. Vi opfordrer hellere til at man køber få men gode virksomme produkter.

Vi fører derfor et lille, men nøje udvalg af Beaute Pacifique – heriblandt den populære Clinical linje der udelukkende sælges i hudklinikker og hos dermatologer pga dens meget aktive indhold og virkning, samt de lækre produkter fra IS Clinical, som er nogle særdeles virksomme pharmaceuticals hvis indhold har dokumenteret effekt og som personalet i Cosmo forguder både til personlig pleje og til at hjælpe vores kunders resultater på vej med.

Du vil få vejledning i valg af produkter der optimerer resultatet af din behandling, af vores sygeplejersker og læger da vi lægger stor vægt på en helhedsindsats så du får mest ud af dine behandlinger i Cosmo.

Ansvarlige læger

Cosmo – City: Speciallæge Berit Lavik er ansvarlig for behandling med ikke-permanente fillers, Botox samt laserbehandling inden for milde rynker, permanent hårfjerning og fjernelse af karsprængninger.

Cosmo – Trianglen: Speciallæge Berit Lavik er ansvarlig for behandling med ikke-permanente fillers, Botox samt laserbehandling inden for milde rynker, permanent hårfjerning og fjernelse af karsprængninger.

Cosmo – Århus: Speciallæge Berit Lavik er ansvarlig for behandling med ikke-permanente fillers, Botox samt laserbehandling inden for milde rynker, permanent hårfjerning og fjernelse af karsprængninger.

Styrelsen for Patientsikkerhed fører tilsyn med kosmetiske klinikker. De seneste rapporter for tilsynsbesøg kan findes for Berit Lavik: Cosmo Trianglen her og for Cosmo City her

Cosmo medarbejdere

Få et overblik over alle vores gode, søde og kompetente medarbejdere.

Få 500 kroner i introRAbat

Tilmeld dig vores Cosmo Magasin og få 500 kroner i introrabat* på din første laser- eller injektionsbehandling.

+ unik adgang til masser af spændende nyheder, tilbud og invitationer til specielle events.

*Kan ikke bruges ifm. kampagner og andre tilbud

Kontakt Cosmo Laser

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 35 39 44 00 eller info@cosmolaser.dk. Vi vil typisk svare dig inden for 24 timer.

Cosmo – City

Ny Vestergade 1, 1. sal
1471 København K

Telefon: 35 39 44 00
E-mail: info@cosmolaser.dk

Åbningstider

Mandag til torsdag  08.00 – 20.00
Fredag  08.00 – 18.00
Lørdag  09.00 – 15.00

Cosmo - Trianglen

Østerbrogade 27, 1. sal
2100 København Ø

Telefon: 35 39 44 00
E-mail: info@cosmolaser.dk

Åbningstider

Mandag til torsdag  08.00 – 20.00
Fredag  08.00 – 18.00
Lørdag  09.00 – 15.00

Cosmo - Aarhus

Klostergade 22, 1.mf.
8000 Aarhus C

Telefon: 35 39 44 00
E-mail: aarhus@cosmolaser.dk

Åbningstider

Mandag  08.00 – 16.00 – lige uger
Tirsdag  08.00 – 14.00
Onsdag  10.00 – 20.00
Torsdag  10.00 – 20.00
Fredag  08.00 – 14.00
Lørdag  09.00 – 15.00 – lige uger

Cosmo - Hørsholm

Hovedgaden 24, 2. sal
2970 Hørsholm

Telefon: 35 39 44 00
E-mail: hoersholm@cosmolaser.dk

Åbningstider

Mandag  08.00 – 15.00
Tirs-Ons  10.00 – 19.30
Tors-Fre  8.00 – 15.00
Lørdag  11.00 – 15.00 – ulige uger
Søndag  11.00 – 15.00 – ulige uger

Afbestillingspolitik
Hvis behandlingstid eller konsultation ønskes afbestilt, skal det ske senest 24 timer før, ellers opkræves et gebyr på 500 kr.

 

Bemærk følgende købsbetingelser:
– Hvis du køber et pakketilbud med flere behandlinger, er det muligt at få refunderet ubrugte behandlinger, selv om behandlingsforløbet er startet. Dog vil de brugte behandlinger blive udregnet til fuld pris.

– Kampagnekøb kan benyttes på alle Cosmo lokationer: City og Trianglen.

– Der er 30 dages fortrydelsesret på køb af kampagnetilbud, og der tilbagebetales såfremt du ikke findes medicinsk egnet til behandling.

– Dit køb kan være begrænset af, at skulle være brugt indenfor en vis periode efter dit køb. Læs om dette i webshoppen, hvor dit køb er foretaget.

 

CVR nummer

32291031

Få en gratis
konsultation

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker.

Til konsultationen får du grundig rådgivning, så du kan få en klar ide om, hvilke resultater du kan forvente, hvor langt dit behandlingsforløb vil være, og hvad den samlede pris bliver. Konsultationen varer ca. 20 min. Den er gratis og uforpligtende.

Cosmo i pressen

Gratis Konsultation

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Konsultationen varer ca. 20 min.

BOOK HER