Book en tid

Om Cosmo

OM COSMO LASER

Kosmetiske behandlinger – I trygge og sikre rammer, er noget vi gerne vil tilbyde alle danskere.

KORT OM
COSMO LASER

Hos Cosmo har det – fra første dag, været vores mission at ændre kulturen omkring kosmetiske laser, filler og botoxbehandlinger.

Vores vision

Der har været – og stadig er – tabuer omkring kosmetisk laser. Det synes vi er ærgerligt, da vi med over 58.000 behandlinger siden 2009, og en tilfredshedsrate på 96% ved at vores behandlinger ikke bare forandrer det ydre – men også i høj grad hjælper mennesker til at blive den absolut bedste udgave af sig selv.

Vores vision er, at kosmetiske behandlinger i trygge og ordentlige rammer er noget alle danskere skal have råd til. Samtidig skal kvaliteten og sikkerheden være førsteprioritet. Vi behandler derfor kun med det nyeste og bedste udstyr der findes på markedet.

I klinikken arbejder vi med etisk og moralsk omtanke iht. at bevare og bibeholde den naturlige skønhed hos hver og en af vores kunder.

Vi gør derfor en dyd ud af, at guide dig ærligt igennem en forventningsafstemning i din gratis konsultation, så du får det resultat, du går og ønsker dig.

Du kommer derfor ikke til markant at ændre udseende, så din omgangskreds ikke længere kan kende dig, men vores kunder siger at deres venner og familie bemærker deres friskere udseende uden måske at kunne sætte en præcis finger på, hvad der har gjort forskellen.

Du kommer derfor ikke til markant at ændre udseende, så din omgangskreds ikke længere kan kende dig, men vores kunder siger at deres venner og familie bemærker deres friskere udseende uden måske at kunne sætte en præcis finger på, hvad der har gjort forskellen.

Kvalitet og sikkerhed

Cosmo er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed til at udføre kosmetiske behandlinger. Det er din sikkerhed for, at vi lever op til alle lovkrav.

Alle vore behandlere, som er specialuddannede kosmetiske sygeplejersker eller læger, deltager løbende i træningsprogrammer og kurser, både internt og eksternt, for altid at være up-to-date med de nyeste behandlingsformer og teknikker i branchen.

Vi lever naturligvis op til Styrelsen for Patientsikkerheds strikse forskrifter om uddannelse og registrering for kosmetiske behandlinger men har, ovenpå disse, tilføjet et ekstra niveau som vi kalder Cosmo Verificering.

Csomo-verificeringen er med til at sikre, at uanset hvilken behandler du møder i Cosmo, er du i de absolut tryggeste hænder. Alle er ensartet trænet når det kommer til behandlinger og kundeservice. Dette betyder, for dig som kunde, at du vil opleve en høj faglighed og sikkerhed i alle former for behandlinger.

Cosmo Academy

På Cosmo Academy bliver du uddannet som vi uddanner vores egne sygeplejersker. Det betyder den fornødne teori, fra både interne og eksterne undervisere, sidemandsoplæring, superviserede behandlinger og træning i teknikker.

Forløbet tilrettelægges efter dine behov, kompetencer og ønsker til fremtidig karriere. Når du er tilpas erfaren, laver vi en såkaldt Cosmo-verificering – en slags eksamen, hvor du under supervision – demonstrerer dine færdigheder i alle aspekter af behandlingen. Er du tilpas sikker, verificeres du. Dette betyder, at du er fuldt ud uddannet som vores eget personale – og det er det niveau, vi kan stå inde for.

Har du lyst til at vide mere om Cosmo Academy? Så kontakt os og vi ringer dig op.

Franchisetager i Cosmo

Går du med en drøm om at blive selvstændig kosmetisk sygeplejerske?

 

Vi får rigtigt mange henvendelser fra sygeplejersker der går med netop det ønske, men ikke helt kan finde den rigtige vej ind i branchen. Nogle ønsker i første omgang blot at blive uddannet indenfor det kosmetiske speciale i laser- og injektionsbehandlinger. Der er mange om buddet og de fleste klinikker ansætter først, når du står med en færdig uddannelse i hånden. Så hvordan kommer man i gang med at blive kosmetisk sygeplejerske? Du kan starte med at kontakte os for en uforpligtende snak om netop dine karriereønsker – vi skræddersyer altid uddannelsen til dine kompetenceniveau og ønsker til tempo og økonomi.

 

I Cosmo træner og uddanner vi det meste personale selv, fordi vi ved, at vi med sikkerhed får en grundigt oplært behandler, der ikke blot er registreret ved Styrelsen for Patientsikkerhed, men også at man får arbejdet teknikker, får håndelag og erfaring med i bagagen – og ikke mindst, at du lærer at have fokus på den gode kundeoplevelse. Vi lægger stor vægt på at træne blikket for æstetik og ikke mindst den vigtige etik, der bør findes indenfor denne type behandlinger. Balancen mellem at forbedre et udseende og ikke overbehandle er noget, vi lægger stor vægt på både i vores uddannelse, men også internt blandt vores egne kollegaer i dagligdagen. Det er her, vi er helt kompromisløse, og etik er bygget ind i vores DNA og kommer altid før hurtig profit.

 

Du kan blive selvstændig sammen med os!

Det kan være rigtigt svært at overskue at skulle starte en klinik op og drive en selvstændig forretning – for det handler jo om langt mere, end at være en dygtig behandler. Der skal laves markedsføring, udarbejdes budgetter og systemer og indkøb kan godt spænde ben

 

Vi har udviklet et gennemarbejdet og færdigt koncept, hvor træning i alle elementer i at drive en selvstændig klinik er tilstede, så du står tryg og klar, når du åbner dørene. Dette betyder fuld support, oplæring i alle aspekter af det at drive en sund forretning. Du undgår de mange dyre begynderfejl, og du har et stort team af erfarne speciallæger og kosmetiske sygeplejersker i et læringsmiljø, hvor vi alle hepper på dig og din klinik.

Hvis du vil høre mere, så send os en mail med dit navn, emailadresse og telefonnummer. Så tager vi en uforpligtende snak om konceptet, uddannelse og forløbet.

Kontakt os igennem denne formular

Vores produkter

Hos Cosmo finder du professionel rådgivning om de bedste og mest aktive produkter til din hudpleje. Alle kender vist det scenarie, hvor man endnu en gang har købt sig fattig i hudplejeprodukter der ikke virker på andet end overtrækket i banken.

Vi har et motto der hedder less is more hvad angår hudpleje. Vi opfordrer hellere til at man køber få men gode virksomme produkter.

Vi fører derfor et lille, men nøje udvalg af Beaute Pacifique – heriblandt den populære Clinical linje der udelukkende sælges i hudklinikker og hos dermatologer pga dens meget aktive indhold og virkning, samt de lækre produkter fra IS Clinical, som er nogle særdeles virksomme pharmaceuticals hvis indhold har dokumenteret effekt og som personalet i Cosmo forguder både til personlig pleje og til at hjælpe vores kunders resultater på vej med.

Du vil få vejledning i valg af produkter der optimerer resultatet af din behandling, af vores sygeplejersker og læger da vi lægger stor vægt på en helhedsindsats så du får mest ud af dine behandlinger i Cosmo.

Ansvarlige læger

Cosmo – City: Speciallæge Berit Lavik er ansvarlig for behandling med ikke-permanente fillers samt laserbehandling inden for rynkereduktion, permanent hårfjerning og fjernelse af karsprængninger. Speciallæge Berit Lavik og Dermatolog Peter Wendelboe er ansvarlig for behandling med Botox..

Cosmo – Trianglen: Speciallæge Berit Lavik er ansvarlig for behandling med ikke-permanente fillers og Botox samt laserbehandling inden for rynkereduktion, permanent hårfjerning og fjernelse af karsprængninger.

Styrelsen for Patientsikkerhed fører tilsyn med kosmetiske klinikker. De seneste rapporter for tilsynsbesøg kan findes for Berit Lavik: Cosmo Trianglen her og for Cosmo City her: Rapport – Berit Lavik 2017. Rapporten for Peter Wendelboe kan ses her: Rapport – Peter Wendelboe 2017

Cosmo medarbejdere

Få et overblik over alle vores gode, søde og kompetente medarbejdere.

Få 500 kroner i introrabat

Skriv dig op til vores Cosmo magasin og få 500 kroner i introrabat på din første laser- eller injektionsbehandling + unik adgang til masser af spændende nyheder, gode tilbud og invitationer til events.

Kontakt Cosmo Laser

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 35 39 44 00 eller info@cosmolaser.dk. Vi vil typisk svare dig inden for 24 timer.

Cosmo – City

Ny Vestergade 1, 1. sal
1471 København K

Telefon: 35 39 44 00
E-mail: info@cosmolaser.dk

Åbningstider

Mandag – Torsdag 08.00 – 20.00
Fredag – 08.00 – 18.00
Lørdag – 09.00 – 15.00

Cosmo - Trianglen

Østerbrogade 27, 1. sal
2100 København Ø

Telefon: 35 39 44 00
E-mail: info@cosmolaser.dk

Åbningstider

Mandag – Torsdag 08.00 – 20.00
Fredag – 08.00 – 18.00
Lørdag – 09.00 – 15.00

Afbestillingspolitik
Hvis behandlingstid eller konsultation ønskes afbestilt, skal det ske senest 24 timer før, ellers opkræves et gebyr på 500 kr.

Få en gratis
konsultation

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker.

Til konsultationen får du grundig rådgivning, så du kan få en klar ide om, hvilke resultater du kan forvente, hvor langt dit behandlingsforløb vil være, og hvad den samlede pris bliver. Konsultationen varer ca. 20 min. Den er gratis og uforpligtende.

Cosmo i pressen