Book en tid

Laserbehandlinger mod uønsket hårvækst, rynker, tatoveringer, karsprægninger mv.

SIGNATURBEHANDLINGER

Hos Cosmo Laser er vi specialiserede i kosmetiske laserbehandlinger. Vores forskellige laserbehandlinger kan med fordel kombineres for at opnå et optimalt resultat. Derfor har vi sammensat nogle af vores mest populære kombinationsbehandlinger – vi kalder Cosmo Signature.

SIGNATUR-BEHANDLINGER HOS COSMOLASER

Som laserspecialister har vi stor erfaring med at opnå flotte resultater hos vores kunder med laserbehandling. Hos Cosmo Laser tilbyder vi en bred vifte af laserbehandlinger, og har oplevet, at vores kunder får rigtige gode resultater ved at kombinere forskellige laserbehandlinger for en optimal effekt.

VORES BEDSTE KOMBINATIONSBEHANDLINGER

Cosmo Signaturbehandlinger er en serie af vores bedste kombinationsbehandlinger. Ved at kombinere flere af vores behandlinger, kan man ofte få et større behov dækket.

Mens én laser f.eks. går ind på at skabe en smuk og ensartet hudtone, går en anden ind og arbejder på kollagendannelsen og cellefornyelsen, eller reduktion af grov hudtekstur, store porer og kreppet hud.

Samtidigt kan der kombineres med injektionsbehandling, som er med til at give endnu flere muligheder.

Mens laser arbejder i både over- og underhud, virker injektion mere udefra og ind. Derfor får du så stor effekt af kombinationsbehandlingerne.

Vores kunder giver os 5/5 Baseret på 205 anmeldelser på Google, Facebook og Trustpilot

Gratis Konsultation

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Konsultationen varer ca. 20 min.

BOOK HER